İşyeri ve ikamette yapılan hırsızlık olaylarının failleri yakalandı

featured
service

Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ilimizin güvenliği adına yaptığı etkin çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışmalarda şüpheli şahıslar yakalandı.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, mala karşı işlenen suçlar kapsamında il merkezinde meydana gelen hırsızlıklar üzerine yapılan çalışmalarda şüpheli şahıslar yakalandı.

21 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde bir işyeri ve ikamette gerçekleşen hırsızlık üzerine yapılan çalışmalarda olayları gerçekleştirdiği tespit edilen T.Ç. ve S.A. isimli şahıslar 2 Mart tarihinde hırsızlığa konu olan malzemelerle (kaçak içki) birlikte yakalandılar. Gözaltına alınan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildiler.

ÇALAN DA ÇALINANI ALAN DA SUÇLU

İl merkezinde meydana gelen hırsızlık şüphelisi şahıslar yakalanarak gözaltına alınmalarının ardından, ikametten çalınan beyaz eşyaları satın aldığı tespit edilen ve ismi açıklanmayan şahıs da “Hırsızlık malı satın almak” suçundan işlem gördü. Niğde Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “İlimizde genel güvenliğin ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalarımız aralıksız olarak sürdürülmektedir” ifadelerine yer verildi.

İşyeri ve ikamette yapılan hırsızlık olaylarının failleri yakalandı