İSU Enerji Tesisleri üniversitelerin ilgisinde

featured
service

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nün örnek yatırım ve projeleri öğrenciler tarafından yerinde inceleniyor. Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu elektrik ve enerji bölümü öğrencileri, Başiskele Kullar Güneş Enerji Santrali (GES) ile Kandıra Namazgah Hidroelektrik Santralinde (HES) inceleme yaptı.

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi(KBB) İSU Genel Müdürlüğü, yaptığı öncü ve örnek yatırımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Hayata geçirdiği birçok proje ve yatırımı ile dikkatleri üzerine çeken İSU, gerçekleştirdiği yatırımları da teknik geziler ile tanıtıyor.

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu elektrik ve enerji bölümü öğrencileri Kullar İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi üzerinde kurulu bulunan Kullar GES tesisi ile Kandıra Namazgah Güneş Enerji Santralleri (GES) ve Çamur Yakma Tesisi (BES) ile ilgili bilgiler verildi. GES ve BES enerji üretim tesislerini yerinde inceleyen öğrenciler kurulu gücü 1.3 Mega Watt olan ve 4000 panel bulunan güneş enerjisi ile elektrik üretim santralini yerinde inceledi. Namazgah Hidroelektrik Santraline (HES) ziyarette bulunarak hidroelektrik santralin çalışma ayrıntılarıyla ilgili bilgi alan öğrenciler, ayrıca HES kontrol odasında kullanılan yazılımlar ile ilgili eğitim aldı.

TEKNİK GEZİ İÇİN İSU’YA TEŞEKKÜR

İSU uzman personelleri tarafından verilen teknik eğitime 20 üniversite öğrencisi katıldı. Öğrenciler, verilen eğitim ve teknik gezi dolayısıyla İSU Genel Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. Heyet teknik gezi sonunda toplu fotoğraf çektirerek kuruma veda ettiler.

İSU Enerji Tesisleri üniversitelerin ilgisinde