İstiklal Marşı’nın 100. yılına özel sergi

featured
service

İstiklâl Marşı’nın kabulünün 100. yılı onuruna düzenlenen “İstiklal100 Pul ve Mühür Tasarım Yarışması Sergisi” PTT Pul Müzesi’nde ziyarete açıldı. Sergi 5 Ocak 2022 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

PTT AŞ ev sahipliğinde gerçekleşen, Hacettepe Üniversitesi tarafından İstiklâl Marşı’nın Kabulünün 100. yılı onuruna düzenlenen “İstiklal100 Pul ve Mühür Tasarım Yarışması Sergisi” ziyaretçilere açıldı. Serginin açılış ve ödül töreni, PTT Pul Müzesinde; PTT AŞ Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Tok, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Serper ve değerli misafirlerin katılımlarıyla gerçekleşti.

Törende konuşan PTT AŞ Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Tok, Mehmet Âkif Ersoy’u saygı ve rahmetle anarak: “Millî şairimiz Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme alınan; birliğimizi, bu birliğin dayanaklarını ve büyük işler başarma potansiyelini muhteşem bir şekilde ifade eden İstiklal Marşımızı, üzerinden bir asır geçmesine rağmen aynı heyecan ve coşku ile söylemeye devam ediyoruz.” dedi.

İstiklal Marşı’nın 100. yılına özel sergi