İşte Akyurt’un yeni encümen ve komisyon üyeleri

featured
service

Akyurt Belediye Meclisi’nin nisan ayı meclis toplantısında belediyenin 2022 yılında görev yapacak Encümen Üyeleri de seçildi. Belediyenin yeni Encümen Üyeleri Reyhan Taştemir ve Aydın Yılmazer oldu.

Belediye meclislerinde her yıl kendi üyeleri arasında bir yıl için gizli oy ile encümen seçimi yapılırken, Akyurt Belediye Meclisinde yapılan oylama ile yeni encümen üyeleri belirlendi. Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık’ın başkanlığında toplam 5 kişiden oluşan encümen üyelerinin ikisi seçimle belirleniyor.

Mali Hizmetler Birim Amiri ile Yazı İşleri Müdürü ve Belediye Başkanı’nın Başkanlığı’nda toplam 5 kişiden oluşan encümen üyelerinden seçimle belirlenen 2 encümen üyesi ise Reyhan Taştemir ve Aydın Yılmazer oldu.

Diğer taraftan komisyonlarda görev alacak isimlerde belirlendi.

İmar Komisyonu: Sinan YURT(AK Parti), Memduh ERKAN(AK Parti), Kadir KOCAER(AK Parti),Uğur GÖRGÜLÜ (MHP) ve Nuh ÖZTEPE(AK Parti)

Plan ve Bütçe Komisyonu; Hüseyin DEMİREL(AK Parti), Abdullah Emin TEKİN(AK Parti), Yasemin TÜRKCAN(AK Parti), Aydın YILMAZER(MHP) ve Fethi AVCI(AK Parti)

Çevre-Tarım ve Hayvancılık Komisyonu: İbrahim CİVAN(AKParti), Aydın YILMAZER (MHP), Fethi AVCI(AK Parti), Yahya KARTAL(AK Parti) ve Resul CAN(AK Parti)

Sağlık-Spor-Halkla İlişkiler-Ulaşım ve Diğer İşler Komisyonu: Abdullah Emin TEKİN(AK Parti) , Hüseyin DEMİREL(AK Parti), Yasemin TÜRKCAN(AKParti), Mustafa ÖZDEMİR (MHP) ve Reyhan TAŞTEMİR (AK Parti)

Eğitim-Kültür-Gençlik-Engelliler-Yaşlı ve Kimsesizler ve Sosyal İşler Komisyonu: Yahya KARTAL(AK Parti), Reyhan TAŞTEMİR(AK Parti), Resul CAN(AK Parti), Mustafa ÖZDEMİR(MHP) ve İbrahim CİVAN(AK Parti)

Kıymet Taktir Komisyonu: Belediye İnşaat Mühendisi Yasin YAZICI; Meclis Üyesi Hüseyin DEMİREL (AK Parti), Meclis Üyesi İbrahim CİVAN (AK Parti)

İşte Akyurt’un yeni encümen ve komisyon üyeleri