İstanbul’da ‘Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı’ açıldı

featured
service

Dünya anne bebek çocuk sektörünün yakından takip ettiği CBME Türkiye – 39. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı, 8 Aralık’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyarete açıldı.

İSTANBUL (İGFA)- Fuarda, Bebek Çocuk Taşıma ve Güvenlik Araç Gereçleri’, ‘Bebek Bakımı ve Beslenmesi’, ‘Yenidoğan ve Bebek Giyim’, ‘Çocuk ve Genç Giyim’, ‘Abiye Giyim’, ‘Pijama, Çorap, Çamaşır ve Aksesuar’ ve ‘Mobilya ve Ev Tekstili Ürünleri’ kategorilerinde 650 markanın 0-16 yaş arası İlkbahar-Yaz 2022 sezon koleksiyonları, en yenilikçi ürün, tasarım ve teknolojileri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. 

Bebek çocuk sektörünü ticaret ve ihracat için bir araya getiren fuarda yeni ürün lansmanlarını yapacak ve en trend koleksiyonlarını sergileyecek Türkiye, Polonya, Portekiz ve Rusya’dan 650 katılımcı marka yer alıyor. CBME Türkiye – Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuar Direktörü Hatice Dinçer, “Ağırlıklı olarak Orta Doğu, Kuzey Afrika, Rusya-Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ve Balkan bölgelerinden hedeflenen ülkelerden gelen ticari alıcılar CBME Türkiye’yi ziyaret ediyorlar. Bu yılda itibaren fuar tarihimizi bir ay erkene  aldık. Böylelikle Aralık ayında düzenlediğimiz fuarımıza noel tatilinde olan ve sektörümüz için çok önemli pazarlar olan Rusya ve Avrupa’dan ziyaretçi ile önemli büyük satın almacıların katılımını arttırdık.

Panama’dan İtalya’ya, Rusya’dan İngiltere’ye, Guatemala’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne kadar, dünyanın farklı coğrafyalarından 115 ülkeden ziyaretçi katılımı bekliyoruz. Online ziyaretçi kayıtlarımızın yüzde 55’i uluslararası nitelikte. Alım Heyeti programımız ile sektörün en önemli 16 hedef ülkelerinden fuarı ilk kez ziyaret edecek yaklaşık 200 önemli profesyonel satın almacıyı CBME Türkiye’de ağırlayacağız. Sektörün yeni sezona iş hacmini ve ihracatını arttırarak girebilmesi için hazırız” dedi.

İstanbul’da ‘Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı’ açıldı