İstanbul Üsküdar’da 2 bin 100 sporcu ‘özel’ ter döktü

featured
service

İstanbul Üsküdar’da düzenlenen 15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği, 3 ülkeden, 17 şehirden 115 okul ve 2 bin 100 sporcuyu ağırladı.

İSTANBUL (İGFA) – 15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği, Üsküdar Belediyesi, İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğiyle Üsküdar’da Burhan Felek Atletizm Stadı’nda gerçekleşti. Şenliğe, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Şube Müdürü Gülşen Özer katıldı.
 
3 ülke, 17 şehirden 115 okul ve 2 bin 100 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şenlik kortej yürüyüşü ile başladı.

İstanbul Üsküdar'da 2 bin 100 sporcu 'özel' ter döktü 1

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Burada bir müsabaka yok, burada rakam yok. Burada paylaşma var, heyecan var, mutluluk var. Anneler, babalar, öğretmenler ve biz de bu çocuklardan daha çok heyecanlıyız” dedi.

METİN ŞENTÜRK KONSER VERDİ

Özel Sporcular Atletizm Şenliği’nin 15.’sinde, yaşamın en zorlu koşullarına karşı gülümseyen karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Metin Şentürk konser verdi. Etkinliğe katılan sporcular, Metin Şentürk konseriyle doyasıya eğlendi.

İstanbul Üsküdar'da 2 bin 100 sporcu 'özel' ter döktü 2

İstanbul Üsküdar’da 2 bin 100 sporcu ‘özel’ ter döktü