İslahiye’de açık alanda düğün yasaklandı

featured
service
Kaymakamlıkça belediye hoparlöründen yapılan anonsta, halkın huzur ve refahı, vatandaşların can ve mal emniyeti için birtakım güvenlik tedbirlerinin alındığı belirtildi.

“AÇIK ALANDA DÜĞÜN YAPILMASI YASAK”

Anonsta, “Halkımızın huzur ve refahı, vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için açık alanda düğün ve benzeri etkinliklerin yapılmasına müsade edilmeyecektir. Ayrıca kapalı alanda yapılacak düğün, kına ve benzeri organizasyonların emniyet ve Jandarma komutanlığına bildirilmesi gerekmektedir.” ifadesi kullanıldı.Kayabaşı Mahallesi Muhtarı ve İslahiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Durmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığının aldığı karar doğrultusunda açık alanda düğün ve benzeri etkinliklerin yasaklanmasının vatandaşlar üzerinde olumsuz etki yarattığını ifade etti.

“TERÖRE DE MEYDAN VERMEMEMİZ GEREKİR”

Karara saygı duyduklarını belirten Durmaz, “Bu gemi batarsa hepimiz batarız. Teröre de meydan vermememiz gerekir. Biz hiçbirimiz vatandaşımızın tırnağına zarar gelsin istemiyoruz.” dedi.

DÜĞÜNE YAPILAN TERÖR SALDIRISINDA 56 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 20 Ağustos’ta bir düğün merasiminde meydana gelen terör saldırısında 56 kişi yaşamını yitirmişti.
İslahiye’de açık alanda düğün yasaklandı