İNTİSAD Derneği’ne onursal üyelik

featured
service

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi tarafından İnternasyonel İş İnsanları Derneğine (İNTİSAD) onursal üyelik tevdi edildi.

Tural Şahbazlı (Kahramanmaraş İGFA)- Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin İstanbul şubesinde gerçekleştirilen törende İnternasyonel İş İnsanları Derneği (İNTİSAD) Genel Başkanı Selahattin Par ve yönetim kurulu üyeleri Tülay Güneş, Serkan Yeşiltaş, Yusuf Yavuz, Recep Dilsiz ve Mehmet Koç’a onursal üyelik beratı takdil edildi. 

 Onursal üyelik beratını  Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin İstanbul şube başkanı Önder Çelik’in elinden alan İnternasyonel İş İnsanları Derneği (İNTİSAD) Genel Başkanı Selahattin Par şu açıklamalarda bulundu:  “Dernek olarak her zaman yanında yer aldığımız Şehit Ve Gazi Aileleri Derneği , Derneklerine bireysel olarak da destekte bulunan değerli üyelerimizi ve şahsımı yönetim kurulu olarak aldıkları kararla onursal üye ilan etmişlerdir. Bu davranışın diğer tüm üyelerimize ve çevremize örnek olması ve şehit ve gazi ailelerine desteklerimizin devam etmesini temenni ediyorum.”

İNTİSAD Derneği’ne onursal üyelik