İngilizce öğrenmenin şifresini ‘analitik’ çözdü

featured
service

Almanya doğumlu Dil Bilimci Yazar, İngilizce Öğretmeni Fuat Turgut, kendi dil kazanım sürecinden yola çıkarak yeni bir dil edinim yöntemi geliştirdi. Turgut, kısa sürede İngilizce kazanımı sağlayan yönteme ‘Analitik Kavrama’ adı verdi.

BALIKESİR (İGFA) – Dil öğrenmenin ve konuşabilmenin zorluğu Dil Bilimci Yazar Fuat Turgut’tan mucize gibi bil öğretim yöntemi ile kolaylaştı.

İngilizce öğrenmenin şifresini çözen Turgut, kısa sürede İngilizce kazanımı sağlayan yönteme ‘Analitik Kavrama’ adını verdi.

Turgut, bu yöntemle bugüne kadar binlerce kişinin dil sürecini yüzde 100 başarıyla sonuçlandırdı.

Anaokulu öğrencilerinden akademisyenlere, tıp insanlarından siyasetçilere, sanatçılara kadar geniş bir yelpazede kişiye dil kazanımı sağlayan Fuat Turgut, bu yönde eğitimler vermeye hatta eğitimcileri eğitmeye devam ediyor.

Aynı zamanda “English Club Proficiency” kitabının yazarı da olan Turgut, bu alanda onlarca kaynağın hazırlanmasını ve uygulanmasını da sağladı. 

Analitik Kavrama Tekniği ile kursiyerlerin sadece dil öğrenmediğini ve aynı zamanda ulusal ve uluslararası arası sınavlardan da başarılı sonuçlar aldığını anlatan Turgut, “Bu yöntemle iş İngilizcesi ve teknik İngilizce öğrenimi de sağlanıyor. Fuat Turgut’un hazırlayıp verdiği TCDD için raylı sistemler, Gazi Üniversitesi için Akademik Yazma, Okuma ve Sunum İngilizcesi, TRT için Medya İngilizcesi, Doktorasını Tamamlamış Araştırma Görevlileri için Sınav Programları  ile Genelkurmay Başkanlığı için TOEFL Eğitimleri de Analitik Kavrama Tekniği ile verilmiş ve başarılı olmuş bazı örnekler olarak karşımıza çıkıyor. Okul öncesinde ise Kids Club programları da Analitik Kavrama tekniği ile veriliyor ve çocuklar 4 yaşında dahi İngilizce konuşabiliyorlar. Birçok eğitim kurumu, belediye ve kamu kurumu ile yapılan çalışmalarla önümüzdeki günlerde Fuat Turgut’un Analitik Kavrama Tekniği daha çok kitleye ulaşacak” diye konuştu.

İngilizce öğrenmenin şifresini ‘analitik’ çözdü