İnegölspor’dan Bodrum açıklaması

featured
service

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, sahasında 2-1 mağlup olduğu Bodrumspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BURSA (İGFA) – TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İnegölspor’un 3 maçlık galibiyet serisi Bodrumspor önünde sahasında 2-1’lik mağlubiyetle son buldu.

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, taraftara teşekkür ettiğini söyledi. Çok güzel bir ambiyansın oluştuğunu kaydeden Yıldırım, “Maç boyunca da takım mağlup olmasına rağmen desteklerini esirgemediler. Bu çok pozitif bir şeydi. Biz taraftarımızı hep böyle yanımızda görmek istiyoruz. Bugün iyi mücadele ettik ama organize olamadığımız yerler vardı. Rakipte bize karşı iyi hazırlanmış. Onu da kabul etmek gerekiyor. Rakibimizi tebrik etmek gerekiyor. Duran toplar konusunda konsantrasyonumuzu biraz daha yukarı çekmemiz gerekiyor. O konuyla ilgili de çalışacağız ve diğer konularla ilgili de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.,

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise üzgün olduklarını söylerken, “Takım ikinci yarı en kötü beraberliği istedi. İlk yarı kötüydük. İkinci yarı oyun sistemi biraz daha hücumsal yöndeydi. Takım daha farklı reaksiyonlar gösterdi ama beceremedik. İnşallah haftaya Van maçı ile yeniden bir seriye başlarız diye ümit ediyorum” dedi.

 

İnegölspor’dan Bodrum açıklaması