İmamoğlu şampiyon sporcuları ağırladı

featured
service

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, 19-22 Mayıs tarihleri arasında İngiltere’nin Manchester kentinde düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası’na 6 milli sporcuyla katılıp, yurda 2’si altın, toplam 4 madalyayla döndü.

İSTANBUL (İGFA)  – İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 19-22 Mayıs tarihleri arasında İngiltere’nin Manchester kentinde düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda dereceye giren 4, 25-29 Nisan’da İspanya’nın başkenti Madrid’de gerçekleştirilen Avrupa Badminton Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan bir sporcuyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Kasımpaşa’daki hizmet binasında gerçekleşen buluşmaya Avrupa şampiyonu tekvandocular Hakan Reçber, Emre Kutalmış Ateşli, gümüş madalyalı Görkem Polat ve bronz madalya sahibi Nafia Kuş ile badminton dalında üçüncülük kürsüsüne çıkan Neslihan Yiğit, antrenörleri ile birlikte katıldı.

Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş ile Genel Sekreter Erdem Aslanoğlu da buluşmada başarılı sporcuları yalnız bırakmadı.

Türkiye için spor alanında güzel bir hafta sonunu geride bıraktıklarını belirten Keleş, ziyaret nedenlerini paylaştı.

Başarılı sporcuları antrenörleriyle birlikte ağırlayan ve tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Sizi görünce moralleniyoruz. Sizin başarınız benim nezdimde, 16 milyonun içerisinde daha fazla ne kadar çocuğa, gence etki eder, onları motive eder ve spora katar; benim için en önemli motivasyonu o” dedi.

İmamoğlu şampiyon sporcuları ağırladı 1
İmamoğlu şampiyon sporcuları ağırladı