İmamoğlu Niğde’ye selam gönderdi

featured
service

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Niğde’ye selam gönderdi.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya, Kemerhisar Belediyesi Belediye Başkanı Özel Danışmanı Kasım Çağrı Varlı ve CHP Niğde heyeti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.

Kemerhisar’da yapılması planlanan Kongre Merkezi finansman desteği arayan Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya, desteklerinden ötürü İmamoğlu’na teşekkür etti. Kemerhisar Kasabasında yapılan projeleri hakkında bilgi veren Başkan Oya, kongre merkezi projesi için destek istedi. CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya ve CHP Niğde heyeti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB’nin metro açılışına da katılarak, İBB Başkanı İmamoğlu’na başarılar diledi.

“NİĞDE’YE İSTANBUL’UN KATKISI ADINA ÇABA GÖSTERİYORUZ” 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamasında; “Niğde’ye Kemerhisar’a saygılarımızı sevgilerimizi iletiyoruz. Ramazan başkanımız güzel projelerden bahsetti, gururlandık. Başarılarının devamını diliyoruz. Türkiye’nin her yerine olduğu gibi Niğde’ye de İstanbul’un katkısı olması adına da bizler de çaba gösteriyoruz. Niğdelilere selamlar saygılar” dedi.

İmamoğlu Niğde’ye selam gönderdi