Hayvanseverler 3 Nisan’da Tepeören’de

featured
service

İstanbullu hayvanseverler, Dünya Sokak Hayvanları Günü için İBB’nin Tepeören Bakımevinde bir araya geliyor. İBB ve İstanbul Gönüllüleri iş birliği ile gerçekleşecek programda çeşitli atölye çalışmaları yapılacak. “Sahiplen İstanbul” projesi ile yuva bulan can dostlarımız, yeni ailelerine kavuşacak.

İSTANBUL (İGFA)- İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Gönüllüleri iş birliği ile 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü programı düzenliyor. İBB Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevinde gerçekleşecek programda “Köpeklerle İlk Temas Ve Doğru İletişim Atölyesi” yapılacak. Özellikle çocuklara hayvan sevgisinin kazandırılması amacıyla oynanacak “Pati Oyunu”nun ardından, boyama etkinlikleri de düzenlenecek. 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcının da katılacağı programda, hayvan sahiplenmenin önemine de dikkat çekilmesi amaçlanıyor. İBB, İstanbul Gönüllüleri ve SemtPati iş birliği ile 27 Martta başlayan “Sahiplen İstanbul” Projesi sayesinde yuva bulan can dostlarımız, yeni aileleriyle buluşacak. 

Hayvanseverler 3 Nisan’da Tepeören’de