Hayırlı Sabancı desteğiyle ‘İngilizce Fırsatım’a 200 genç katıldı

featured
service

Esas Sosyal tarafından üniversiteli gençlere fırsat eşitliği sağlamak amacıyla geliştirilerek hayata geçirilen “Hayırlı Sabancı Desteğiyle İngilizce Fırsatım Programı”nın yeni dönemi başladı. İlk yılında yoğun ilgi gören programa bu yıl 200 genç katıldı.

İSTANBUL (İGFA) – Gençlik ve istihdam alanında odağına ortak çalışmaları ve araştırmaları alarak, Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat ve Hayırlı Sabancı desteğiyle yürütülen İngilizce Fırsatım Programları devam ediyor.

Esas Sosyal tarafından programlar kapsamında aralarında kurumsal ve ayni destekçiler, katılımcılar, mentorlar, mezunlar, STK yöneticileri, İK profesyonelleri ve eğitmenlerin de yer aldığı 2.500’ü aşkın kurum ve kişiden oluşan büyük bir ekosistem geliştirdi.

Programa dahil olan gençler, 10 Mart’ta gerçekleştirilen oryantasyon etkinliğinde birbirleriyle tanışıp Esas Holding üst yönetimiyle bir araya geldi. Başta programın destekçisi olan Hayırlı Sabancı olmak üzere, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyeleri; Emine Sabancı Kamışlı, Ali Sabancı, Can Köseoğlu ve Çağatay Özdoğru’yu dinleme şansı yakalayan gençler 15 Mart haftasında ilk derslerine başladı.

Programa destek veren Hayırlı Sabancı, gençlerin dil alanında kendilerine geliştirmesine katkı sağladığı için çok mutlu olduğunun altını çizdi. Lisan öğrenmenin hem sosyal hem de profesyonel hayattaki yeri yadsınamaz olduğunu kaydeden Sabancı, “Geçtiğimiz yıl 150 gence seslenirken bu yıl bu sayının artarak 200 gence yükselmesi çok mutluluk verici. Yani görüyoruz ki Esas Sosyal olarak doğru bir noktaya parmak basmışız. Programımız kapsamında Berlitz Dil Okullarında eğitime başlayan gençlerin profesyonel hayata giden yolda bir adım daha ileri gitmesi oldukça heyecan verici. Bu fırsatın büyüyerek gelişen adımlar atmanıza vesile olmasını diliyorum” dedi.

Hayırlı Sabancı desteğiyle ‘İngilizce Fırsatım’a 200 genç katıldı