Hataylı iş insanlarında EXPO’ya ziyaret

featured
service

Hataylı birçok iş insanı Hatay’ın ticaret ve turizmine katkı sağlayacak dev organizasyon olan EXPO 2021 Hatay’ın Antakya-Defne bölgesindeki alanına ziyaret gerçekleştirdi.

HATAY (İGFA) – Hataylı birçok iş insanı Hatay’ın ticaret ve turizmine katkı sağlayacak dev organizasyon olan EXPO 2021 Hatay’ın Antakya-Defne bölgesindeki alanına ziyaret gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Expo 2021 Hatay Genel Sekreteri İhsan Çakar’ın da eşlik ettiği ziyarette iş insanları EXPO alanlarını detaylı bir şekilde gezerek yakından inceledi. İller bahçesinden biliyolojik gölete, kültür sanat sokağından bitki müzesine kadar her alanı gezen ve hayran kaldıklarını ifade eden Hataylı iş insanları dev organizasonu Hatay’a kazandıran Başkan Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

Gördükleri manzara karşısında oldukça etkilendiklerini ifade eden Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı Ali Kavak, EXPO’nun çok güzel ve muhteşem bir proje olduğunu belirterek, “Hatay halkının bu projeyi görmesi lazım. Projeyi yerinde gördükten sonra, harcamaları ve emeği de gördükten sonra  kafamızdaki bütün soru işaretleri gitti. Belediye kaynaklarının ne kadar doğru istikamette kullanıldığını görmekten büyük mutluluk duyduk”dedi.

Hataylı iş insanlarında EXPO'ya ziyaret 1

Hataylı iş insanlarında EXPO’ya ziyaret