Hastane önünde çorba ikramı

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çorba ikramı yaparak hasta yakınlarının içini ısıtıyor.

2009 yılından bu yana metro istasyonları, üniversite yerleşkeleri gibi birçok noktada sıcak çorba ikramı yapan Yenimahalle Belediyesi, Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta yakınları için çorba dağıtım işlemi gerçekleştiriyor.

Her gün 1000 kişilik çorba dağıtılıyor

Türkiye’nin birçok noktasından tedavi için Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen hasta ve hasta yakınları için hergün 1000 kişilik çorba dağıtımı yapan Yenimahalle Belediyesi, zorlu tedavi sürecinde vatandaşları yalnız bırakmıyor.

Yenimahalle ekipleri, ücretsiz çorba dağıtım aracı ile yaz-kış sabah 06.00 ile 09.00 saatleri arasında çorba dağıtım hizmetini aralıksız sürdürüyor.

Sosyal belediyeciliğin gereğini yapıyoruz

Yenimahalle Belediyesi olarak ilçe sınırlarında çaresiz, yalnız kimse kalmasın diye her derde derman olmaya çalıştıklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak onkoloji hastanesi önünde hasta yakınları için yaz kış demeden çorba dağıtımı yapıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından Onkoloji Hastanesine gelen vatandaşlarımız, tedavi döneminde zorlu ve yorucu bir süreçten geçiyor. Yenimahalle Belediyesi olarak bu zorlu süreçte vatandaşı yalnız bırakmıyor, elimizden gelen tüm desteği sunuyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana çorba dağıtım hizmetini sürdürüyoruz. Yenimahalle’de zor durumda olan vatandaşın yanında olmaya devam edeceğiz. Hastane’de tedavi sürecinde olan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Hastane önünde çorba ikramı