GÜNSEL B9 dünya vitrininde

featured
service

KKTC’nin yerli ve milli otomobili GÜNSEL, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Uluslararası Otomobil Fuarı IAA Mobility’de tedarikçileri ile buluştu.

GÜNSEL B9 dünya vitrininde 1

KKTC (İGFA) – Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yerli ve milli otomobili GÜNSEL, IAA Mobility’ye katılarak tedarikçileri ve potansiyel tedarikçileri ile buluştu. GÜNSEL, Aralık ayında Londra’da, Şubat 2022’de Cenevre’de ve Nisan 2022’de ise Pekin’de düzenlenecek otomotiv fuarlarına araçla katılarak ilk modeli B9’u otomotiv dünyasının en önemli fuarlarında dünyaya tanıtacak. 

7-12 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen IAA MOBILITY, dünyanın önemli otomobil fuarlarından biri olarak öne çıkıyor. Pek çok uluslararası otomotiv markasının yeni modellerini gün yüzüne çıkardığı fuar, dünya otomotiv piyasasına yön veren üreticileri, tedarikçileri ve son kullanıcıları bir araya getirdi. Pandemi sonrasında düzenlenen ilk otomobil fuarı olan IAA MOBILITY’nin ardından başta Londra, Cenevre ve Pekin olmak üzere pek çok kentte otomobil fuarları düzenlenmeye devam edecek.

Almanya, Münih’te düzenlenen Uluslararası Otomobil Fuarı IAA Mobility’de tedarikçileri ile buluşarak elektrikli otomotivin geleceğini yakından gözlemleme şansı yakaladıklarını söyleyen Yakın Doğu Oluşumu Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, “KKTC’mizin yerli ve milli otomobili GÜNSEL ile Londra, Cenevre ve Pekin’de katılacağımız fuarlarla ilk modelimiz B9’u dünya vitrinine çıkaracağız” dedi. 

GÜNSEL B9 dünya vitrininde