Gülben Ergen yeni kozmetik markasını tanıttı

featured
service

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, yeni kozmetik markasını iş, cemiyet ve sanat dünyasının önemli isimlerinin bir araya geldiği muhteşem davetle tanıttı.

İSTANBUL (İGFA) – Türkiye’de sahne dünyasında, televizyon ve sosyal sorumluluk projelerinde başarılı işlere imza atmış öncü bir isim Gülben Ergen’in yeni kozmetik markası GülbeNatural’in tanıtımı Fairmont Quasar Istanbul’da gerçekleştirildi.

Markanın kurucusu Gülben Ergen, Fairmont Quasar Istanbul’un Genel Müdürü Nicolas Kipper ve ünlü güzellik editörü Yağmur Kalyoncu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen davete Nazlı Sabancı, Aslı Şen, Belçim Bilgin, Gonca Vuslateri, Şeyda Çoşkun, Tuba Coşkun, Özlem Ada Şahin, Mert Vidinli’nin de aralarında bulunduğu seçkin davetliler katıldı.  

Gülben Ergen yeni kozmetik markasını tanıttı 1

Sürdürülebilir bir zihniyette tamamen vegan içeriklerden oluşan, “Sen Zaten Güzelsin” sloganıyla tüketicilerle buluşan GülbeNatural ürünleri trendlere yön veren güzellik editörleri ve misafirler tarafından büyük beğeni topladı.

Davette konuklara Fairmont Quasar Istanbul’un Executive Chef’i Ercan Yamantürk tarafından hazırlanan vegan ikramlar sunuldu.

Gülben Ergen yeni kozmetik markasını tanıttı 2

Gülben Ergen yeni kozmetik markasını tanıttı