Girişimciler Gaziantep’te bir araya gelecek

featured
service

Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu (G3 Forum), girişimci ve girişimci adaylarını Gaziantep’te bir araya getirecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği ve GEN Türkiye koordinasyonu ile Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası ve Gaziantep Ticaret Borsası ev sahipliğinde 23 Aralık 2021 tarihinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Mehmet UZEL (ANKARA İGFA)- Bu seneki teması “Girişimciliğin Tam Zamanı” olarak belirlenen forumun açılış oturumunda, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve GEN Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın ile G3 Platform Başkanı ve GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz birer konuşma yapacak.
Yeni ekonominin ve teknolojinin önemli aktörlerini konuşmacı ve mentor olarak bir araya getiren etkinlikte, Türkiye’de hızla büyüyen sektörlere gerçekleştirilen yatırımlar da ele alınacak.

MENTORLER GİRİŞİMCİ ADAYLARIYLA BULUŞACAK 

G3 Forum kapsamında geleneksel olarak düzenlenen ve genç girişimcileri mentorlar ile buluşturan yuvarlak masa toplantıları, girişimci adaylarının mentorların tecrübelerinden yararlanarak girişimcilik yol haritası çıkartmalarına yardımcı olacak. Başarılı girişimcilerin ve girişimcilik sektörünün önde gelen temsilcilerinin deneyimlerini aktaracağı oturumlar ile devam edecek etkinlik kapsamında, yeni nesil girişimler ile ilgili tüm başlıklar mercek altına alınacak.
 

TÜRKİYE’NİN GLOBALDE BAŞARILI GİRİŞİMCİLERİ G3 FORUM’DA 
 
G3 Forum panel oturumlarında Türkiye’yi globalde temsil eden önemli girişimlerin kurucu ve CEO’ları girişimcilik hikayelerini anlatacak. TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın, Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, BluTV CEO’su Aydın Doğan Yalçındağ, Insider CEO’su Hande Çilingir, Kolektif House CEO’su Ahmet Onur’un konuşmacı olacağı yeni ekonomi ve teknoloji girişimleri oturumlarının yanı sıra sivil toplumun girişimcilik ekosistemine katkıları üzerine de bir panel gerçekleştirilecek. 
 Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panelde, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, KAGİDER Başkanı Emine Erdem, TÜGİAD Başkanı Nilüfer Çevikel ve Endeavor Türkiye Genel Sekreteri Aslı Kurul Türkmen konuşmacı olarak yer alacaklar.

Girişimciler Gaziantep’te bir araya gelecek