Geygel’den Ayık’ın eleştirilerine cevap: İşbirlikçi bir yaklaşım bekliyoruz

featured
service

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık’ın Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Mansur Yavaş’ın Akyurt’taki ziyaretine dair yönelttiği eleştirilere, CHP Akyurt İlçe Başkanı Filiz Geygel’den cevap geldi. Geygel, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini görmezden gelip bu kadar agresif davranmak yerine, çözümcül ve işbirlikçi bir yaklaşım bekliyoruz.” dedi.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin dünkü oturumunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Akyurt ziyaretine yönelik eleştirilerde bulunmuştu. Ayık’ın sözlerine CHP Akyurt İlçe Başkanı Filiz Geygel’den cevap geldi.

Bir açıklama yapan Geygel, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş 8 Mayıs tarihinde ilçemize gelerek vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşmış, sonrasında ilçemize daha iyi hizmet vermek adına muhtarlarımızla toplantı yapmıştır. Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda sorumluluğu Akyurt Belediyesine ait olan ancak ihmal edilen bölgelerde de başvurulduğu taktirde yardımcı olabileceğini dile getirmiştir. Verimli geçen toplantının ardından, muhtarlarımızın ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı Sayın Başkanımız Mansur Yavaş’a teşekkür etmeleri bizleri onurlandırmıştır.

Daha sonra kısıtlı zamanına rağmen bizleri kırmayarak, esnaf ziyareti yapıp, vatandaşlarımızla kucaklaşmıştır. Akyurt Belediye Başkanı bir ev sahibi olarak keşke kapalı kapılar ardında olup biteni izlemek ve eleştirmek yerine, erdemli davranarak bir hoşgeldin nezaketinde bulunabilseydi!

Halk bizim ne kadar özverili çalışmalar yaptığımızı, hizmet anlayışında asla parti gözetmediğimizi görüyor. Akyurt Belediye Başkanı’ndan, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini görmezden gelip bu kadar agresif davranmak yerine, çözümcül ve işbirlikçi bir yaklaşım bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

[ilgiliMakale icerik_id=”107492″]

Geygel’den Ayık’ın eleştirilerine cevap: İşbirlikçi bir yaklaşım bekliyoruz

Yorumlar kapalı.