Gençlik Spor’a 1575 personel alınacak

featured
service

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında 2022 yılında sözleşmeli yeni 373 spor uzmanı, 50 psikolog, 500 gençlik çalışanı ve 652 yurt yönetim personeli alacaklarını duyurdu.

ANKARA (İGFA) – Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, 2022 yılında bakanlığa alacakları yeni personel hakkında Instagram’dan canlı yayın yaptı.

Her geçen gün hizmete açılan tesislerle büyüyen bakanlığın, yeni ekip arkadaşlarıyla güçlenmeye devam ettiğini belirten Bakan Dr. Kasapoğlu, 2022 yılında 373 spor uzmanı, 50 psikolog, 500 gençlik çalışanı ve 652 yurt yönetim personeli olmak üzere 1575 personel alacaklarını açıkladı.

“GSB ailemize katılacak toplamda 1575 personelimiz şimdiden hayırlı olsun” diyen Bakan Kasapoğlu, başvuruların 24 Ocak – 28 Ocak tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapılacağını duyurarak, personel alımına ilişkin esasları ve başvuru süreciyle ilgili şu bilgileri verdi:

“Spor Uzmanı pozisyonları için; yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde ilgili grup için belirlenmiş bölümlerden mezun olmak…

Gençlik Çalışanı pozisyonları için yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde ilgili grup için belirlenmiş bölümlerden mezun olmak.

Ek olarak 5. Grup için Bakanlığımızca verilen gençlik liderliği sertifikasına sahip olmak.

Psikolog pozisyonları için; yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde eğitim veren psikoloji bölümlerinden mezun olmak…

Yurt yönetim personeli pozisyonları için yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde ilgili grup için belirlenmiş bölümlerden mezun olmak…

Bu şartlara haiz adaylar başvurularını 24 Ocak – 28 Ocak tarihleri arasında e-devlet üzerinden Kariyer Kapısı adresi üzerinden yapabilecekler.

Altını çizmek isterim ki Kariyer Kapısı üzerinden yapılmayan hiçbir başvuru dikkate alınmayacak.”

Gençlik Spor’a 1575 personel alınacak