Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Hakan Tokaç oldu

featured
service

Gelecek Partisi’nde Hakan Tokaç Ankara İl Başkanlığı’na getirilirken, Gülnur Hayran da Genel Merkez’de görevlendirildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, partisinin yeni Ankara İl Başkanı Hakan Tokaç’a yetki belgesini takdim etti.

Gelecek Partisi Genel Merkez binasında düzenlenen toplantının ardından, Davutoğlu çalışma arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar diledi.

Hakan Tokaç kimdir:
1977 yılında Ünye’de doğdu. İlk Orta ve Lise eğitimini Ünye’de tamamladı. 1999 yılında KTÜ Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünden mezuniyetinden bu yana mesleğini kendi kurduğu şirketlerde icra etmektedir , uzun yıllardır tecrübe sahibi olduğu Enerji Üretimi konusunda mesleği ile ilişkilendirdiği çalışmalarla beraber proje geliştirme, proje yönetimi ve yatırım konularında iş hayatına devam etmektedir.

1999-2007 yılları arasında Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şubesinde yönetim kurulu üyeliği, sayman ve ikinci başkan görevlerinde bulunmuştur. Çeşitli işadamları derneklerinde ve STK larda üyeliği bulunmakla birlikte, 2003 yılında Genç MÜSİAD Samsun Başkan yardımcılığına seçildiğinden bu yana MÜSİAD’ da çeşitli görevlerde bulunmuş, 2016 yılında yapılan 22. Genel Kurul ile MÜSİAD Ankara Şubesi Başkan Yardımcılığı görevini ifa etmiş 23. Genel kurul ile Yönetim Kurulu üyesi olarak devam etmektedir.
2017 yılında yapılan seçimle Ankara Ticaret Odası-ATO Enerji Sektörü Meslek Komitesi Meclis Üyesidir. OSTİM Yenilenebilir Enerji Kümelenmesi Paydaşıdır.Aktif siyasete 2003 yılında Gazi Gençlik Kolları Başkanı olarak seçilmesi ile başlamış olup, 2014-2018 yılları arasında Ankara İl yönetim kurulu ve İl başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.
12 Aralık 2019 tarihinde Gelecek Partisinin Kurucular Kurulunda yer alarak Gelecek Partisi Parti Yönetim Kurulu üyeliğini sürdürmektedir.
Evli ve iki çocuk sahibidir.

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Hakan Tokaç oldu