Geleceğin girişimcilerinin ödülleri Bakan Soylu’dan

featured
service

Bursa’nın Gürsu ilçesinde yerel belediyenin İçişleri Bakanlığı destekleriyle gerçekleşen ‘’Genç Zihinler Geleceğe Yön Veren Fikirler’’ projesi finalistleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile buluştu.

BURSA (İGFA) – İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürlüğü, Gürsu Belediyesi ve Bursa Bilişim ve Yönetişim Derneği ortaklığında hayata geçirilen gençlerin kişisel gelişimlerini ve kapasitelerini geliştirerek ülkemizin dijital dönüşüm sürecine katkı sağlamak, yenilikçi iş fikirlerine destek olarak ekonomiye kazandırmak, geleceğin mesleklerini ve yeni iş modellerini gençlerimize kazandırmak amacıyla düzenlenen ‘Genç Zihinler Geleceğe Yön Veren Fikirler Kampı’ ödüllerini buldu.

Gürsu Belediyesi Başkanı Mustafa Işık, başarılarıyla rol model olan girişimcilerle değerli gençlerin bir araya geldiğini belirterek, üreten girişimci gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Geçen süre içerisinde 40 tane hibe projenin geçtiğini ifade eden Başkan Işık, “Bu yıl 10 milyon maliyeti bulan 8 proje geçmiş. Hiçbir proje ilk yazıldığında başarılı olduğunu düşünmüyorum. Ancak onların eksiklerini giderdiğiniz de ise başarılı olmama ihtimali yoktur. Türkiye’nin kalkınmasında gençlerin üreteceği fikirler dinlemek bizleri heyecanlandırıyor. Bizde belediye olarak sizlere destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Dereceye giren projeleri tek tek dinleyerek projeler hakkında bilgi alan Bakan Soylu gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Geleceğin girişimcilerinin ödülleri Bakan Soylu’dan