Gaziantep Rumkale’de manzarayı izlemek için cam teras yapıldı

featured
service

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep Valiliği iş birliğinde inşası tamamlanan Rumkale Cam Terası’nı gezdi. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Rumkale Cam Terası’nın olağanüstü
doğal güzelliğiyle Türkiye’deki örneklerine göre fark yaratacağını söyledi.

GAZİANTEP(İGFA)-  Rumkale’de yapılan çalışmalarını inceleyerek deniz turizmin yanında inanç, gastronomi ve kültür turizme olan ilginin daha da arttığını dile getiren Alpaslan, şöyle devam etti: “Gaziantep ve bölge başta olmak üzere kültür, doğa, inanç, gastronomi alanını çok daha geliştirerek, Türkiye’nin turizm potansiyelini çok daha üst düzeye çıkartacağız. Cam teras tesisini hem kente hem de Türkiye’ye kazandırıyoruz. Bu tesisin de tanıtımın çok daha iyi yaparsak Türkiye ve dünyanın her yerinde buraya insan gelecek. Böylelikle Türkiye ve kent kazanacaktır” dedi. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Rumkale’de ki eşsiz güzelliğin insanların rahat görmesi ve tadını çıkarması amacıyla yürüttükleri tesisleşmenin sonuna yaklaştıklarını söyledi.

Gaziantep Rumkale’de manzarayı izlemek için cam teras yapıldı