Gaziantep Araban ilçesine yeni kurs merkezi açıldı

featured
service

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Araban ilçesine bağlı Elif Kırsal Mahallesi’ne GASMEK çatısı altında inşası tamamlanan kurs merkezi için açılış töreni
yapıldı. Törende konuşan Başkan Şahin, “GASMEK’lerle hem mesleki hem de örgün eğitimi kırsal mahallelere yayıyoruz, amacımız fırsat eşitliği sağlamak” dedi.

GAZİANTEP(İGFA)- Araban ilçesine bağlı Elif Kırsal Mahallesi’ne GASMEK çatısı altında inşası tamamlanan kurs merkezinin açılış töreninde GBB Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Araban Kaymakamı Ömer Sevgili ve Araban ilçesi Elif Beldesi eski Belediye Başkanı ve AK Parti Araban ilçesi GBB Meclis Üyesi İbrahim Çobanoğlu yer aldı.

Açılış konuşmaları sonrasında kurdele kesen Başkan Şahin ve protokol, GASMEK Elif Kurs Merkezi’ni gezdi, Elif Kırsal Mahallesi sakinleriyle sohbet etti. Merkezde, şal etol dikimi, bilgisayar işletmenliği ve operatörlüğü, çeyiz ürünleri hazırlama, Etüt kursları (YKS-mezun grupları), şiş ve tığ örücülüğü ile oyuncak bebek yapımı, Kur’an- ı Kerim, yoğunlaştırılmış temel düzey okuma yazma eğitim programı, yağlı boya ve giyim üretiminde temel işlemler alanlarında eğitimler verilecek. Ayrıca 3-6 yaş grubuna yönelik oyun odasıyla toplamda 22 çocuğa hizmet sunulacak.

Gaziantep Araban ilçesine yeni kurs merkezi açıldı