Gata ve Hacettepe’de teşhis koyamadı

featured
service

Başında oluşan kitle yüzünden hayatının alt üst olduğunu belirten 36 yaşındaki Cemal Turan, dayanılmaz ağrıların kaynağı olan kitleye 12 yıldır bir türlü teşhis konulamadığını ifade etti.

Ercan ARSLAN (BATMAN HABER)- Başında oluşan kitlenin ağrısından dolayı hayatının alt üst olduğunu belirten 36 yaşındaki Cemal Turan, 12 yıldır gitmediği doktor kalmadığını, ancak hastalığına teşhis konulamadığını ifade etti. Artık dayanacak gücünün kalmadığını belirten Turan, ağrılara rağmen yıllardır hem okuluna, hem de işine devam ettiğini ancak başındaki kitleden vücuduna yayılmasının ardından son bir yıldır evde dört duvar arasında hapsolduğunu hatırlattı.

Kendisine büyük acı veren hastalığıyla adeta baş başa bırakıldığını kaydeden Turan, “Yıllardır ben doktorlara hastalığım konusunda şikayette bulundum ama onlar bir şey yok, dediler. Ama ben hastalığımın olduğunu ve ilkin başımda nohut büyüklüğünde olan kitlenin gittikçe büyüdüğünü an be an gözlemliyordum” dedi.

Hastalığını 2000’li yıllarda fark ettiğini kaydeden talihsiz vatandaş Turan, “2016’ya kadar işimde gücümdeydim. Ağrılarım olmasına rağmen çalışmaya devam ediyordum. Ama gün geçtikçe çalışamaz oldum ve bu hastalığım beni süründürmeye başladı. Şuan mecal ve takatim yok. 20 yıl süren bir hastalığım var. 2016 yılından sonra artık yazın evden dışarı çıkamaz oldum. Kışın ise bir şekilde idare edebiliyordum. Hastalığım öldürmüyor ama süründürüyor. Her geçen gün başımın sol üst tarafındaki kitle büyümeye devam ediyor” diye konuştu. Yıllardır hastane hastane dolaşmasına rağmen bir deva bulamadığını kaydeden Turan, “GATA’ya ve Hacettepe’ ye gidip her birinde kapalı ameliyat geçirdim ve 3-4 defa da anjiyo oldum. Yıllardır doktor doktor dolaşıp hastalığımı ispat etmeye çalışıyorum ama çare bulmuş değilim. Hayatım da artık iyiden iyiye alt üst olmuş durumda. Ne yapacağımı bilemiyorum” dedi

Gata ve Hacettepe’de teşhis koyamadı