Film-San Vakfı iftarda buluştu

featured
service

Film-San Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Engin Çağlar ve Başkan Yardımcısı Meral Konrat’ın Ataköy Garden’da verdiği iftarda geceye katılan konukları kapıda karşılaması herkesi mutlu etti.

İSTANBUL (İGFA) –1975 yılında kurulan sanatçıların sosyal haklarını koruyan ve halen ilk ve en eski kurum olma özelliğini taşıyan Film-San Vakfı’nın yönetim kurulu, sanatçı dostlarına iftar yemeği verdi. Ataköy Garden’de düzenlenen Film-San Vakfı iftar programında sanat dünyasından ve basın camiasından birçok isim bir araya geldi.

İftar Yemeğinde Film-San Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Engin Çağlar, “Birçok projemiz var ve hepsini gerçekleştirecek çok değerli ekibimiz var. En yakın iki aya kadar Frankfurt Film Festivalini organize edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Film-San Vakfı Başkan Yardımcısı Meral Konrat’ta, “Böyle önemli bir kuruluşun başkan yardımcılığına seçildim. Ben de başkan yardımcısı olarak Engin Çağlar’la birlikte çalışmaktan çok mutluyum. Büyük bir özveriyle sanatçılar adına çalışmaktan çok keyif alacağım. Çok sayıda proje var elimizde. Olgunlaştıkça yavaş yavaş hepsini duyuracağız.Ataköy Garden’daki misafirperveliklerinden dolayı da Sayın Mahmut Gazala, Yahya Bey ve tüm burada çalışan ekibe sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Film-San Başkan Yardımcısı Neslihan Akça da “böyle büyük bir ailenin üyesi olmaktan mutluyum. Çok güzel işlere imza atacağız” sözlerine yer verdi.

Film-San Vakfı iftarda buluştu