Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarını sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.
Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Midtjylland karşısında ilk 11’de forma giyen ve 60 dakika üzeri süre alan oyuncular rejenerasyon ve aktif dinlenme programları uyguladı.

Diğer futbolcular ise güne salonda yapılan core çalışması ile başladı. Ardından sahaya geçen oyuncular, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle antrenmana devam etti. Pas organizasyonlarının ardından idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasındaki mücadele, 2 Şubat 2025 Cumartesi günü saat 19:00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak. Karşılaşma, beIN Sports ve TOD platformundan canlı olarak yayınlanacak.