EÜ’de “Uluslararası Katılım II. Foniyatri Sempozyumu” düzenlenecek

featured
service

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından “Uluslararası Katılım II. Foniyatri Sempozyumu” düzenlenecek.

İZMİR (İGFA)- Sempozyum, 25-26 Aralık tarihlerinde EÜ Muhittin Erel Amfisinde 09.00-17.15 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Ses hastalıkları tanı, tedavi ve müdahale yöntemlerine ilişkin konuların tartışılacağı sempozyumun ilk günü yüz yüze ikinci günü çevrimiçi yapılacak.

Sempozyumun başkanlığını Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Fatih Öğüt ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi KBB Hastalıkları Kliniği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Kılıç üstleniyor. İki gün devam edecek sempozyumda “İletişim Bozukluklarının Sınıflandırılması”, “Ses ve Konuşma Fizyolojisi”, “Dil ve Konuşma Bozukluğu Olan Çocukların Okulda Yaşadıkları Sorunlar” ve “Ses Bozuklarında Tedavi Yöntemleri” konularında alanında uzman konuşmacılar ve akademisyenler sunumlar yapacak.

EÜ’de “Uluslararası Katılım II. Foniyatri Sempozyumu” düzenlenecek