23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Etimesgut’ta bu yıl unutulmaz bir coşkuyla kutlandı. Etimesgut Belediyesi’nin Türk Beyleri Kent Meydanı’nda düzenlediği Aleyna Tilki konseri, çocuklar ve aileler için bayram neşesini doruklara taşıdı. Gün boyunca ilçenin dört bir yanında gerçekleştirilen etkinlikler, akşam saatlerinde genç sanatçının sahne performansıyla taçlandı.
Çocukların yoğun ilgi gösterdiği konserde Aleyna Tilki, enerjisi ve sevilen şarkılarıyla hem minik hayranlarını hem de ailelerini coşturdu. Sahnede çocuklarla birlikte şarkılar söyleyip dans eden genç sanatçı, performansıyla izleyenlerden tam not aldı. Türk Beyleri Kent Meydanı’ndaki konser alanını dolduran yüzlerce kişi, bayramın ruhunu müzikle doyasıya yaşadı.
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu, etkinliklerin ardından yaptığı açıklamada, çocukların isteklerine kulak verdiklerini söyledi.
“23 Nisan, çocuklarımızın bayramı. Onlara en çok kimi seviyorsunuz, kim gelsin istersiniz diye sordum ve cevap Aleyna Tilki oldu! Biz de çocuklarımızın gününde onların isteğini yerine getirdik. Amacımız tüm gün birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirerek onlara unutamayacakları bir gün yaşatmaktı. Görüyorum ki; sabahtan bu yana gerçekleştirmiş olduğumuz her etkinliğimize yoğun bir katılım oldu ve çocuklarımızın her biri doyasıya eğlendi. Son olarak Aleyna Tilki konseri ile de hem eğlendiler hem de müzik dolu bir akşam geçirerek gönüllerince bu bayram gününü ruhuna yakışır şekilde yaşadılar. Gün boyu ilçemizin farklı noktalarında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimize katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Etimesgut Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında kurduğu atölyeler, sahne gösterileri ve eğlenceli aktivitelerle bayramın çocuklara armağan edilen ruhunu yaşatırken, Aleyna Tilki konseriyle kutlamaları zirveye taşıdı. Etkinliklere katılan vatandaşlar, Başkan Beşikcioğlu’na teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdi.