Esra Ruşen: “Semiha Berksoy’dan ilham alıyorum”

featured
service

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in terapi günleri sonrası sohbetlerinden yapmaya başladıkları Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan ‘Teras Noir’ adlı programına, bu hafta Esra Ruşan konuk oldu.

İSTANBUL (İGFA)- Geçtiğimiz haftaki programda Meriç Aral’ın, Esra Ruşan’ın mavi terliğini Sarp Apak’a hatırlatmasıyla yaşanan unutulmaz anların ardından bu haftaki programın açılışını meşhur mavi terliği masanın ortasına koyarak başlattılar. Esra Ruşan, Sarp Apak’ın ‘’Hayatımda gördüğüm en büyük terlik’’ sözlerine cevap hakkını kullandı ve Sarp Apak’ın yazın giydiği sarı şortuna açıklama yapmasını istedi.

Esra Ruşan Meriç Aral ve Efe Tunçer’in “Bir oyuncunun cesur olması ne demek sence?” sorusuna “Bence deneme çekiminde başlıyor, en büyük cesaret bu öncelikle. Deneme çekimi sürecinden başlıyor ve birçok insanın önüne giden kaydın üzerine söz hakkı olduğu bir süreç olduğundan bu sürecin başlangıcı beni çok geriyor.  Deneme çekimi çok daha farklı, o anlarda işte cesaret çok önemli oluyor” cevabını verdi.

Esra Ruşan, “Son zamanlarda size kim ilham veriyor?” sorusunu soran Efe Tunçer’e “Aslında dönem dönem değişiyor ama Semiha Berksoy, bana hayatımda her zaman çok ilham veren bir kadın oldu. Mesela Elisabeth Moss’un da yaptığı bir iş ve sonrasında yaptığı açıklamaları bana ilham verebiliyor ya da atıyorum Meriç’in söylediği bir şey veya çok yakın bir arkadaşımın yıllarca uğraştıktan sonra kendi filmini çektiğini gördüğümde ‘vay be bunu yapabildi’ demek bana çok ilham verebiliyor” dedi. 

Meriç Aral’ın “Mesela sen çok kolay sosyalleşen birisin, nasıl oluyor?” sorusuna “Sosyal anksiyetem yoktur. Ben arkadaş seviyorum, insan seviyorum. Herkesi seviyorum. Bazı insanlar vardır ilk bakışta serindir, zamanla, tanıdıkça seversin ki öyle insanlara da özenirim” ifadelerini kullandı. 

Esra Ruşen: “Semiha Berksoy’dan ilham alıyorum”