Esnaf Odası Başkanı’ndan O Şoföre Plaket

featured
service

4 Ocak 2022 tarihinde Sıhhiye-Akyurt arasında ulaşımı sağlayan Akyurt Özel Halk Otobüsü’nde aniden fenalaşan yolcuyu Akyurt Devlet Hastanesi’ne yetiştiren şoföre plaket hediye edildi.

4 Ocak 2022 tarihinde Saat 19:00’da Sıhhiye’den hareket eden Akyurt Özel Halk Otobüsü Pursaklar’a geldiğinde bir yolcu aniden fenalaştı. Yolcuların uyarıları ile şoför Ümit Ünal rahatsızlanan vatandaşı vakit kaybetmeden Akyurt Devlet Hastanesi’ne yetiştirdi. Kısa süre içerisinde vatandaşı hastaneye yetiştiren ve müdahele edilmesini sağlayan şoför Ünal’a, Akyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Refah teşekkür ederek plaket hediye etti.

Ulaşım esnafından kim olursa olsun aynı duyarlılığını göstereceğini söyleyen şoför Ünal, “Pursaklar durağında bir kadın yolcumuz fenalaştı. Pursaklar Devlet Hastanesi’ne götürebileceğimi söyledim ancak Akyurt Devlet Hastanesi’ne yetiştirmemi istedi. 112’yi aradık ancak yol üzerinde aktarma yapamadık, bizde kısa sürede zaten Akyurt’a ulaştık. Benim yerimde kim olursa olsun, hangi şoförümüz olursa olsun aynı duyarlılığı gösterecektir. Sağlık, sıhhat olunca akan sular durur, gerekirse bir yolcu dahi almayalım. Zamanında tedavi altına alınabildiği için de mutluyum” ifadelerini kullandı.

Akyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Refah’ta otobüs şoförü Ümit Ünal ile bir araya geldi. Ünal’a teşekkür eden Refah, plaket hediye etti.

Esnaf Odası Başkanı’ndan O Şoföre Plaket