Ermaksan’dan ABD’de gövde gösterisi

featured
service

Endüstri 4.0’a uygun akıllı ve ileri teknolojili çözümler geliştiren Ermaksan; ABD’de düzenlenen ve sektörün dünya çapındaki en önemli fuarlarından biri olan FABTECH 2021 Fuarı’nda, ileri teknolojiyle geliştirdiği yeni nesil, çevreci ve enerji tasarruflu ürünlerini gururla sergiledi.

Ermaksan'dan ABD'de gövde gösterisi 1

BURSA (İGFA) – ErmakUSA isimli şirketiyle, ABD ve bölge pazarına yönelik faaliyetlerini uzun süredir sürdüren şirket; fuarda Ermaksan ve Ermaksan Additive olmak üzere iki ayrı stantta ziyaretçileriyle buluştu.

ABD’nin Chicago kentinde düzenlenen fuarda Ermaksan; A4414 no’lu stantta üstün performans ve yüksek verimlilik sağlayan FIBERMAK GEN-5 lazer kesim makinesi (10KW, 3X1,5m), fiyat/ performans ürünü HAWK lazer kesim makinesi (2KW, 3×1,5), çevreci EVO III, (3100×135 ton) hibrit abkant, çevreci GREEN PRESS FX SERVO (6521)- servo elektrikli abkant, SPEED BEND PRO, POWER BEND FALCON 3760X220 ton ve diz boşluklu koltukluPOWER BEND SEATER 1270-60gibi ürünlerini sergiledi.

3 BOYUTLU METAL YAZICI İLGİ GÖRDÜ

ERMAKSAN çatısı altında Türkiye’nin ilk, dünyanın da sayılı metal 3D katmanlı imalat teknolojisi üreten firma olan ERMAKSAN Additiveiçin kullanılan A1318 no’lu standında ise şirket, ENAVISION 120 isimli metal 3D eklemeli imalat makinesini sergiledi.

Fuarı değerlendiren Ermaksan Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ahmet Özkayan, 4 gün boyunca dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcileriyle verimli iş görüşmelerine imza attıklarını kaydetti. Özkayan, küresel düzeyde yakalanan kalite ve müşteri memnuniyeti esaslarından dolayı Ermaksan ürünlerine ciddi bir güven duyulduğunu söyledi. Özkayan, sürdürülebilir başarı odaklı faaliyetlere yoğunlaştıklarını belirterek, “Küresel düzeydeki markalaşma çalışmalarımız doğrultusunda, sahip olduğumuz teknolojiyi daha da geliştirmek adına çalışmalarımızı kararlı bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

Ermaksan’dan ABD’de gövde gösterisi