Erkan Petekkaya gazete patronu oldu!

featured
service

Sinemalarda çok ciddi bir gişeye sahip olan, televizyonlarda yapmış olduğu her dizi projesiyle ilk sıralara oturmayı başaran ünlü oyunculardan Erkan Petekkaya, gazete patronu oldu!

İSTANBUL (İGFA) – Yeni senede sinemada ‘Dedemin Gözyaşları’ isimli filmde bir gazete patronuna can veren Erkan Petekkaya, oyunculuk performansıyla yine herkesi kendisine hayran bırakacak.

Muhabirine can veren Cem Kılıç’ı gazetenin satışlarını daha da çoğaltacak bir haber bulması amacıyla sürekli olarak yönlendiren hırslı bir patron olarak öne çıkan Erkan Petekkaya, sonunda istediği habere kavuşmuş oluyor. Oyunculuk kariyeriyle sektörde kendine sağlam bir yer edinmeyi başaran Erkan Petekkaya, zaman zaman gazetecilerle karşı karşıya gelirken, bu defa rol icabı da olsa, karşı tarafa geçmiş oldu.

‘Yaptığımız mesleğin, herkesle, her durumda empati kurdurabilme gibi bir özelliği var. Yıllardır bu sektörde kol kola ilerlediğimiz gazeteci arkadaşlarımın rolüne bürünmek çok keyifliydi. Hangi işi yaparsak yapalım, insani duygularımızı ve etik değerlerimizi göz ardı etmemeliyiz. Ben bu filmde fazlaca hırslı bir patrondum’ dedi.

Erkan Petekkaya gazete patronu oldu!