Erciyes KSS’ye başkan adayı olan Yunus Tarla’ya üyelerden tam destek

featured
service

31 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan, Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda başkan adaylığını açıklayan Yunus Tarla’ya yoğun bir destek veren kooperatif üyeleri, birlikte fotoğraf verdi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)- Erciyes KSS üyelerinin kendisine olan teveccüh ve desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Adayı Yunus Tarla, “Kooperatif ve KUMSMALL’da birlikte görev aldığımız yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte son 1 yılda tüm dünyanın yoğun olarak yaşamış olduğu pandemi şartları ve bazı olumsuzluklara rağmen gecemizi gündüzümüze katarak birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık ve iyi bir noktaya taşıdık. Yine yönetimindeki sanayici ekip arkadaşlarımızla birlikte, başladığımız işi yarım bırakmamak ve bizlerin de kuruluşundan buyana üyesi olduğumuz, imalat ve avmde   yer aldığımız, şehrimizin ve ülkemizin değeri olan Erciyes KSS’yi yönetim olarak daha iyi yerlere getirme, üyelerimizin mülkiyetlerine daha da değer katma hedefiyle devam etme kararı aldık, yönetimine yeniden talip olduk. Başkanlığa ve yönetimine aday olduğumuzu duyurmamızla birlikte değerli üyelerimizden ve dostlarımızdan yoğun olarak teveccüh ve destek almamız bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Söz konusu bu destek, bizlerin burada doğru işler yapmış olduğumuzun göstergesidir” dedi.

BEN DEĞİL; BİZ, HEPİMİZ ANLAYIŞIYLA

“Bugün olduğu gibi yarın da Kayseri mobilyasını hak etmekte olduğu en üst düzeye getirebilmek adına, gecemizi gündüzümüze katarak; BEN değil; BİZ, HEPİMİZ anlayışı ile birlik ve beraberlik içerisinde kararlılıkla devam ediyoruz” diyen Yunus Tarla, ekip arkadaşlarımızla birlikte, üyelerimizin de teveccühleriyle, şehrimizin ve ülkemizin bu önemli değerine sahip çıkmaya ve daha da ileriye taşımaya kararlıyız. Allah çıktığımız bu güzel yolda bizleri mahcup etmesin” şeklinde konuştu.

Erciyes KSS’ye başkan adayı olan Yunus Tarla’ya üyelerden tam destek