Ele ele gezen sevgililer hırsızlık yaptı

featured
service

Edirne’nin Keşan ilçesinde 2 Nisan 2022 Cumartesi günü İspat Cami Mahallesi Helvacıoğlu Sokak’taki bir apartmanın önünde bulunan piknik masası ve sandalyeleri çalan sevgililer, polis tarafından yakalandı.

Keşan Postası (EDİRNE İGFA)- Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, el ele dolaşan bir erkek ve bir kadın, apartman giriş merdivenleri altında bulunan 1 adet piknik masası ile 2 adet piknik sandalyesini alarak bulundukları yerden uzaklaştı.

  Edinilen bilgiye göre, Helvacıoğlu Sokak üzerindeki bir apartmanın önüne le ele gelen sevgililer, merdiven boşluğunda bazı malzemeler fark etti. Yürürken duran ve önce çevreyi kontrol eden şahıslar daha sonra merdiven boşluğundan 1 adet piknik masası ve 2 adet de piknik sandalyesi çaldı. Sonrasında hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam şahıslar, şikayet üzerinde Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında yakalandı.
Yenimescit Mahallesi’nde yakalanan hırsız sevgililer G.K. ve T.S. gözaltına alınırken, savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.  

Ele ele gezen sevgililer hırsızlık yaptı