Ekim konserlerinde buluşuyoruz

featured
service

Çankaya Belediyesi, Ekim ayında düzenleyeceği 5 konserde Başkentlileri sevilen sanatçılarla buluşturacak. 

9 Ekim’de Koray Avcı, 15 Ekim’de Zeynep Bastık, 16 Ekim’de İsmail Tunçbilek ve Şenay Lambaoğlu, 24 Ekim’de Cengiz Özkan ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Edip Akbayram’ı Çankayalılarla buluşuyor. 

Çankaya Belediyesi Ankara’nın Başkent Oluşu ve Cumhuriyetimizin 98’inci yılını dört büyük konserle kutluyor. Çankaya’nın konser dizisi, 9 Ekim’de Dikmen Karapınar’da düzenlenecek Koray Avcı konseriyle başlayacak. Genç sanatçı Zeynep Bastık da 15 Ekim’de Çayyolu’nda Çankayalılarla buluşacak. 16 Ekim’de ise Kuğulupark’ta İsmail Tunçbilek ve Şenay Lambaoğlu saz ve caz ile Çankayalılara müzik keyfi yaşatacak.

Konser dizisi Cumhuriyet haftasında 24 Ekim’de Cengiz Özkan konseriyle devam edecek. Esat Özgürlük Meydanı’ndaki konserde Özkan sevilen türküleri Çankayalılar için söyleyecek. Çankaya Ekim Konserleri, 29 Ekim’de Cumhuriyet’in 98’inci yılı kutlamalarıyla, final yapacak. Usta sanatçı Edip Akbayram Cumhuriyet Bayramı’nda Anıtpark’ta Başkentlilerle buluşacak.

KONSER TAKVİMİ

“Cumhuriyetin Kalbi, Türkiye’nin Başkenti” sloganıyla Çankaya Belediyesi’nin düzenlediği “Ekim Konserleri” takvimi ise şöyle:

9 EKİM SAAT 19.30

KORAY AVCI

Dikmen Karapınar Mahallesi 1181 Sok.

15 EKİM SAAT 20.00

ZEYNEP BASTIK

Çayyolu Arcadium AVM Arkası

16 EKİM SAAT 18.00  

İsmail Tunçbilek/Şenay Lambaoğlu 

Kuğulupark

24 EKİM SAAT 19.30

CENGİZ ÖZKAN

Seyranbağları Esat Özgürlük Meydanı

29 EKİM SAAT 19.30

EDİP AKBAYRAM

Anıtkabir yanı Anıtpark

Ekim konserlerinde buluşuyoruz