DOLAR

19,0463

0.03%
EURO

20,7268

0.23%
ALTIN(gr)

1.211,05

0,47%
BİST 100

5020.23

0,47%
Dünya devi Chery de Türkiye’de

Dünya devi Chery de Türkiye’de

ABONE OL
Aralık 29, 2022 18:58
Dünya devi Chery de Türkiye’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en büyük otomotiv markalarından Chery, Türkiye pazarına güçlü ve iddialı bir giriş yapıyor.

İSTANBUL (İGFA) – Chery, son yıllarda Ortadoğu ve Batı Asya pazarlarında son derece başarılı satış performansları sergilerken, AB pazarına resmi girişi için de aktif hazırlıklar yaparak küreselleşme hamlesini hızlandırmaya devam ediyor.

Chery’nin Türkiye’ye ilk etapta 1.6 litre benzinli motor ve 7 ileri otomatik şanzımana sahip TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO, OMODA 5 modelleriyle giriş yapacağı bildirildi.

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan, eşsiz coğrafi özellikleri ve stratejik konumu ile Türkiye, tüm global markaların olduğu gibi Chery’nin de uzun zamandır odağında olduğuna vurgu yaparak, “Chery son 4 yıldır, pazar araştırması, müşteri beklentilerinin analizi ve daha birçok farklı alternatiflerin fizibiliteleri sonucunda, Türkiye pazarına kendi yatırımı ile gelme kararı almıştır. Bu karar, markanın Türkiye pazarına olan inancının da tam bir göstergesidir” dedi.

Dünya devi Chery de Türkiye'de 2

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.