Deneyap Teknoloji Atölyeleri sınav sonuçları belli oldu

featured
service

Deneyap Teknoloji Atölyeleri tarafından 27 il, 38 merkezde gerçekleştirilen ve 15.954 öğrencinin kıyasıya mücadele ettiği Deneyap Teknoloji Atölyeleri kabul sınavı sonuçları açıklandı.

İSTANBUL (İGFA) – Deneyap Teknoloji Atölyeleri tarafından 27 il, 38 merkezde gerçekleştirilen ve 15.954 öğrencinin kıyasıya mücadele ettiği Deneyap Teknoloji Atölyeleri kabul sınavı sonuçları açıklandı.

Ankara, Aksaray, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Giresun, Hatay, İstanbul, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Mardin, Mersin, Ordu, Sivas, Şırnak, Tekirdağ ve Van Atölyelerinde düzenlenen sınavlarda başarılı olan 6060 öğrenci Deneyap Teknoloji Atölyelerinde 3 yıl sürecek ve tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimlere katılmaya hak kazandı.

Adaylar sınav sonuçlarını ve kayıt için gerekli bilgilendirmeleri deneyapturkiye.org web sitesi üzerinden takip edebilecek.

9 Mart’ta başlayacak kayıtlar, çevrim içi olarak https://deneyapturkiye.org/ ve KYS (Kurumsal Yönetim Sistemi) https://www.t3kys.com/ üzerinden gerçekleştirilebilecek. 

Deneyap Teknoloji Atölyeleri sınav sonuçları belli oldu