Çubuk’a 5 Madalya Birden Kazandırdılar

featured
service

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonasına katılan Çubuklu judocu Ahmet Koçyiğit, kazandığı şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Baki Demirbaş’a götürdü.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ı makamında ziyaret eden Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü milli sporcu Ahmet Koçyiğit, sevincini Başkan Demirbaş ile paylaştı.

Elde edilen başarılardan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Demirbaş, Koçyiğit’i ve Meksika Milli Takımı ile yaptıkları karşılamada derece alan sporcularını başarılarından dolayı kutladı.

Başkan Demirbaş, katıldıkları turnuvalarda kazandıkları şampiyonluklarla Çubuk’u en iyi şekilde temsil eden Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımına başarılar diledi.

Başarılı sporcularıyla gurur duyduklarını belirten Başkan Demirbaş, ’’ Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonasına katılan Ahmet Koçyiğit Türkiye birincisi olmuştur. Aynı zamanda Meksika Milli Takımı ile Türkiye karması arasında yapılan karşılaşmaya katılan 5 judocu sporcumuz da 2 tane 2’incilik ve 3 tane 3’üncülük madalyası almışlardır. Ben hocamızın nezdinde hepsini tebrik ediyorum. Sporcularımız elde ettikleri başarılarla bir kez daha göğsümüzü kabarttılar. İnşallah sporcularımız daha büyük başarılara imza atacaklardır’’ dedi.

Türkiye’nin çeşitli illerinden 150 milli sporcunun katıldığı şampiyonada 81 kilogramda Türkiye bincisi olduğunu söyleyen Ahmet Koçyiğit ise, şunları söyledi:

‘’Çankaya Belediyesi Sporcusu Volkan Güngör’ü yenerek Türkiye birincisi oldum. Aynı gün Meksika Milli Takımı ile Türkiye karması arasında yapılan karşılaşmaya 5 sporcu ile katıldık. Yaklaşık 50 sporcunun katıldığı karşılamada +63 kilogramda Elif Fatma Erdoğan ve 40 kilogramda İrem Su Çankaya ikinci, 63 kilogram Medine Hazal Gürleyen, Elif Nur Başkak ve Mihriban Akıl üçüncü oldular. Sporcularımız okulda oldukları için onlar gelemedi ama her birinin sizlere bol bol selamları var. İnşallah yeni hedeflerimiz Avrupa ve dünya dereceleri.’’

Çubuk’a 5 Madalya Birden Kazandırdılar