Çubuk Kaymakamı Vehbi Bakır ile Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yapımı devam eden Angıt Gölü ve Rekreasyon Alanı Projesi’nde incelemelerde bulundu.
Çubuk Çayı Vadisi’nde yer alan proje alanını ziyaret eden Kaymakam Bakır ve Başkan Demirbaş, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Angıt Gölü’nün ilçeye değer katacak önemli bir proje olduğunu ifade eden Kaymakam Bakır, “Her şeyin detaylıca düşünüldüğünü görüyorum ancak uygulama aşamasında da aynı hassasiyetin sürdürülmesi önemli. Bu tür projeler ilçemize sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda büyük katkı sağlar” diye konuştu.
Belediye Başkanı Baki Demirbaş da göl ve çevresindeki çalışmalarda önemli bir ilerleme kaydedildiğini belirtti.
























