Çubuk-1 Barajı’nda Manga rüzgarı esecek

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri yaz aylarında ücretsiz kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. ABB, temmuz ayından itibaren yaz boyunca Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda her ayın ilk pazar günü çeşitli konserlere ev sahipliği yapacak.

“Yaz Akşamları” etkinlikleri kapsamında alternatif rock müziğin sevilen grubu Manga, 7 Ağustos Pazar günü Çubuk-1 Barajı’nda sahne alarak Başkentlilerle buluşacak. Konsere katılmak isteyen vatandaşlar için Kızılay Zafer Çarşısı’ndan 15.00-17.30 saatleri arasında ücretsiz otobüslerle ring seferleri düzenlenecek.

Tüm vatandaşlara açık olarak düzenlenen ve ücretsiz olan yaz akşamları etkinlikleri kapsamında 7 Ağustos Pazar günü 18.00’de alternatif rock müziğin sevilen grubu Manga sahne alacak.

RİNG SEFERLERİYLE ÇUBUK-1 BARAJI’NA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda saat 18.00’de düzenlenecek konsere katılmak isteyen vatandaşlar için ayrıca 15.00-17.30 saatleri arasında Kızılay Zafer Çarşısı’ndan ücretsiz otobüs ring seferleri düzenlenecek. Konser bitiminde de ise vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla Çubuk-1 Barajı’ndan Kızılay Zafer Çarşısı’na 20.30-22.30 saatleri arasında ulaşım sağlanacak.

Konser; ABB TV, Youtube Kanalı ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Çubuk-1 Barajı’nda Manga rüzgarı esecek