CHP’li Keleş: ” Enerjisini sahipsiz Sakarya için harcasın”

featured
service

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CHP Lideri Kemal Kılıçdaoğlu’nun TBMM’deki bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı el hareketine tepki gösterdi. AKP’li Yavuz’a yanıt ise CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş’ten geldi.

SAKARYA (İGFA)- CHP Lideri Kılıçdaoğlu, TBMM’deki bütçe görüşmeleri sırasında döviz kurlarının yükselmesiyle birlikte halkın ve devletin borç yükünün arttığını anlatırken el hareketi yaptı. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da partisinin Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Kılıçdaroğlu hakkındaki eleştirisini alıntılayarak; Mencius’un “Bir kimse yaptığı yanlışlıktan bir kere utanmadı ise, bir daha utanacak sebep bulamaz.” ve St. Augustus’un “Utanmamak kadar, utanç verici bir şey yoktur.” ifadeleriyle tepki gösterdi. 

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, AK Partili Yavuz’a, “Bugüne kadar millete küfür eden Cengiz’e, Kuran ayetleriyle dalga geçen Egemen Bağış’a, ülkeyi soyup soğana çeviren beşli çeteye, tarikat yurtlarındaki istismar, taciz ve tecavüzlere göz yuman, ses çıkarmayan partinin mensupları genel başkanımıza yönelik saldırıya geçmiş vaziyetteler. AK Partililer genel başkanımıza dil uzatamazlar” ifadelerini kullandı. 

CHP’li Keleş: ” Enerjisini sahipsiz Sakarya için harcasın”