CHP’li Binzet’ten Gökçek’e: Adıyaman’da öyle bir çalışma yok, çok isterse bakkaldan jelibon alırım

featured
service

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı…” şeklinde yapılan paylaşımı gerçek sanarak canlı yayında anlattı. Gökçek’e yanıt CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet’ten geldi.

CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, Sözcü Gazetesi Yazarı Murat Muratoğlu’nun dalga geçerek yaptığı “Adana’da bulunan petrolden sonra, Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı…” paylaşımının Gökçek tarafından gerçek sanılmasına ilişkin açıklama yaptı.

Ankara Masası TV’de Fatih Atik’in konuğu olan Melih Gökçek, petrol rezervi keşiflerine dair yorum yaparken, 6 milyar dolarlık jelibon rezervinin keşfedildiğini anlattı.  

CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, Gökçek’in söylemlerine şu yanıtı verdi:

“ADIYAMAN’DA JELİBON REZERVİ YOK”

“Ankara’nın parasını dinozorlarla, manasız plastiklerle, robotlarla çar çur eden Türkiye siyasetinin görüp görebileceği en büyük trol olan Melih Gökçek, güzel şehrimiz üzerinden yapılan bir şakayı, ti’ye almayı gerçek sanarak kendisine ve dolayısıyla hükümete olumlama anlamında meze yapmış. Sayın Gökçek, üzülmeni istemem ama Adıyaman’da jelibon rezervi yok. Jelibon çıkarmaya dair bir çalışma da yok. Ancak çok istersen güzel şehrimize gelebilirsin. Sana en yakın bakkaldan jelibon alabilirim. Söz veriyorum.”

CHP’li Binzet’ten Gökçek’e: Adıyaman’da öyle bir çalışma yok, çok isterse bakkaldan jelibon alırım