CHP Çubuk İlçe Başkanlığı’na Can Kaderoğlu atandı

featured
service

CHP Ankara İl Başkanlığı, Çubuk İlçe Başkanlığı’na geçtiğimiz yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Can Kaderoğlu’nu atadı. Atanmasının ardından bir açıklama yapan Kaderoğlu, “Bugünden itibaren ilçemizde partimizi iktidar bakış açısıyla ilerleteceğiz. Tüm halkımızı bizlere destek vermeye çağırıyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından alınan kararla Çubuk ilçe yönetiminin görevden alınmasının ardından ilçe başkanlığına Can Kaderoğlu atandı. Kaderoğlu başkanlığında atanan kayyum heyetinde Alaaddin Cinalioğlu, Cumhur Aydos, Dilek Uçar ve İsa Dilsiz yer aldı.

“ÇUBUK’TA BİR SELAM HAREKETİ BAŞLATIYORUZ”
Çubuk İlçe Başkanlığı’na atanmasının ardından bir açıklama yapan Kaderoğlu, “İl Başkanlığımızın ve Genel Merkezimizin takdirleriyle ilçemizde gerçekleşen kan değişiminin sonucunda partimizi önümüzdeki sürece götürmek üzere görevlendirildik. Bugüne kadar emeği geçen yönetim üyelerine teşekkür ederiz. Bugünden itibaren ilçemizde partimizi iktidar bakış açısıyla ilerleteceğiz. Tüm halkımızı bizlere destek vermeye çağırıyorum.

Selamını alamadığınız insanın gönlünü ve oyunu alamayız. Biz insanların selamına talibiz, Çubuk’ta bir selam hareketi başlatıyoruz. Selamın aleyküm Çubuk diyoruz. Tüm halkımıza merhaba” ifadelerini kullandı.

CHP Çubuk İlçe Başkanlığı'na Can Kaderoğlu atandı 1

CAN KADEROĞLU KİMDİR?
1989 Ankara Çubuk doğumlu olan Kaderoğlu, ilk ve ortaöğrenimini Çubuk İlçesinde gerçekleştirdi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih – Coğrafya Fakültesi Antropoloji bölümü mezunu. 2015 yılında Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde verilen eğitimi başarıyla tamamlayıp İnsan Kaynakları Uzmanı unvanını aldı. Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde yüksek lisansı devam etmekte olan Kaderoğlu, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayların Siyasal İletişim açısından Yeni Medyayı kullanma biçimleri üzerine tez çalışmalarını sürdürüyor.

Ayrıca Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünde öğrenimine devam ediyor. Çubuk’ta Cumhuriyet Halk Partisi Lise Komisyonunu kurdu. Gençlik Kolları sorumluluğu yaptı. Aynı dönemde Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Komisyonu Başkanlığı görevini yürüttü. 2013 yılında Fikir Kulüpleri Federasyonu’nun kuruluşunda bulunup, MYK üyeliği ve Ankara İl Başkanlığı görevini üstlendi. Aynı dönemde ilçede Çubuk Gençlik Kültür Derneği’ni kurdu.

Halen Ankara, Çankırı ve Kırıkkale yöre köylerinin oluşturduğu Aydos Dernekler Federasyonu’nun Genel Sekreterliğini yürütüyor. Angara Gazetesi, Politikyol, Genç Gazete, OdaTV gibi çeşitli yayın organlarında yazıları yayımlandı.

Kaderoğlu, 2019 yerel seçimlerde CHP’nin Çubuk Belediye Başkan adayı olmuş ancak sonrasında İYİ Parti ile yapılan ittifak ile birlikte adaylıktan çekilmişti.

CHP Çubuk İlçe Başkanlığı’na Can Kaderoğlu atandı