Ceza ve Tevkifevleri’nden şehit memur Cengiz Yiğit için taziye

featured
service

Bursa’da ceza infaz kurumu personeli servis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan infaz ve koruma memuru Cengiz Yiğit için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yunus Alkaç taziye mesajı yayımladı.

BURSA (İGFA) – Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Bursa’da ceza infaz kurumu personeli servis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 36 yaşında şehit olan infaz ve koruma memuru Cengiz Yiğit için taziye mesajı yayımladı.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yunus Alkaç yayımladığı mesajında, İnfaz ve Koruma Memuru Cengiz Yiğit’in ceza infaz kurumu personelini taşıyan servis aracı güzergahında hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olduğunu anımsattı.

Müdür Alkaç, “Kahraman görev arkadaşımıza şahsım ve Adalet Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

36 yaşında, 3 çocuk babası şehit memurun Bursa’nın Gemlik’teki evine Türk bayrağı asılırken, şehidin cenazesinin memleketi Ağrı’da toprağa verileceği öğrenildi.

Ceza ve Tevkifevleri’nden şehit memur Cengiz Yiğit için taziye