Super Formula serisinde yarışan Cem Bölükbaşı, TGM Grand Prix ile çıktığı ilk yarışını 8’inci sırada tamamladı. Fuji Uluslararası Yarış Pisti’nde düzenlenen yarışa Bölükbaşı 20. sıradan başlamıştı.
Espordaki başarılarının ardından açık tekerli yarış serilerine geçen ve 2022 senesinde Formula 2’ye kadar yükselerek Türkiye’yi uluslararası arenada temsil eden Cem Bölükbaşı, yeni sezonda Formula 1’e en yakın seri olarak kabul edilen Super Formula’daki ilk yarışına çıktı.
7 Nisan Cuma günü yağmur nedeniyle gerçekleştirilemeyen antrenman seansının ardından Cumartesi düzenlenen sıralama turlarında son sırayı alan Cem Bölükbaşı, aynı gün düzenlenen yarışta büyük bir ilerleme kaydederek 12 sıra kazandı ve yarışı 8’inci sırada tamamladı. Bu dereceyle 3 puanın sahibi olan Bölükbaşı, aynı zamanda Super Formula’da puan kazanan ilk Türk pilot oldu.
GÜNDEM
Az önceGÜNDEM
Az önceANKARA
16 saat önceGÜNDEM
17 saat önceGÜNDEM
4 gün önceTÜRKİYE
5 gün önceGÜNDEM
5 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.