Çankaya’nın bütçesi kabul edildi

featured
service

Ankara’nın en büyük ilçesi Çankaya’nın 2022 Mali yılı bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi. 

Alper Taşdelen: “Ben 926 bin Çankayalının Belediye Başkanıyım” 

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden Çankaya’nın 2022 Mali yılı bütçesi 1 milyar 350 milyon TL olarak belirlenerek kabul edildi. Ankara’nın merkezi Çankaya’nın 2022 Mali yılı bütçesinin hayırlı olması dileğinde bulunan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ülke olarak çok ağır şartlardan geçilmesine rağmen pandemi döneminde gelirlerini artırmış olan nadir belediyelerden biri olduklarını belirtti.

AYRIM GÖZETMEDEN HERKESE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ 

Göreve geldiklerinde ezberleri bozan bir şekilde hizmet verdiklerini dile getiren Taşdelen, “Hangi partiye oy verirse versin, hangi inançtan olursa olsun, yaşam tarzı ne olursa olsun ben 926 bin Çankayalının belediye başkanıyım. Çünkü biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Bir diğer husus da bu 7 yılda Çankaya Belediyesi olarak bir kuruş borç almadık, kredi kullanmadık. İlçe belediyeleri ile mukayese edildiğinde hizmet anlamında, proje anlamında açık ara öndeyiz. Biz her bir Çankayalının yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

 BURADAKİ HEYETİN AZMİNİN TEMELİNDE ATATÜRK SEVGİSİ VAR 

Çankaya halkına yakışır hizmetler vermeye devam edecekleri belirten Alper Taşdelen sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz azimliyiz, biz kararlıyız, biz başarılıyız ve başarılı olmaya devam etmek zorundayız. Çünkü burada gördüğünüz heyetin hepsinin azminin temelinde yüreğindeki Mustafa Kemal Atatürk sevgisi vardır. Burası Çankaya, burası Mustafa Kemal Atatürk’ün ilçesidir. O yüzden biz ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e çalışarak layık olacağımızı biliyoruz. Bu nedenle çok çalışıyoruz. Çankaya Belediyesinin her bir kuruşu namus bilinip öyle harcanır, biz halkçı belediyeciliğin en iyi örneklerinden biriyiz.”

Çankaya’nın bütçesi kabul edildi