Çankaya’da asfalt çalışmaları hız kazandı

featured
service

Çankaya Belediyesi Aralık ayı başına dek sürdüreceği asfalt sezonunda yoğun bir mesai içerisinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Çankaya’da bu yıl hedef olarak belirlediği 145 bin 500 ton asfaltı vatandaşların hizmetine sunmak için var gücüyle çalışan Çankaya Belediyesi ilçede yer alan 123 mahallede koordineli bir biçimde çalışmalarını sürdürüyor.

Yakupabdal Mahallesinde yer alan Asfalt Üretim Merkezinde kendi işçisiyle ürettiği asfaltı Ankara’nın kalbi Çankaya’da halkın hizmetine sunan Çankaya Belediyesi hedefe yakın asfalt serimini tamamladı.

Tam kaplama, onarım ve yama asfalt çalışmaları ile Çankaya’nın her bölgesinde çalışan Çankaya Belediyesi, sokakların yanı sıra resmi kurum ve okul bahçelerini de asfaltlıyor.

ÇANKAYALILARI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ 

Çankaya’da pek çok ilki hayata geçirerek yeni eserler kazandıran bu yıl da yatırımlara hız veren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Bir belediyenin bir dönemde yaptığı yatırımları bir senede Çankayalıların hizmetine sunarken temel belediyecilik hizmetlerini de aksatmıyoruz. Göreve geldiğimizde Çankaya’da asfaltsız sokak kalmayacak demiştik, bu sözü tutmanın gururu içindeyiz. Çankayalılar her şeyin en iyisine layıktır anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Çankaya’da asfalt çalışmaları hız kazandı