Büyükşehir’e mazot desteği için 20 bin 681 başvuru

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtımına başlanan Başkent Kartlara Başkentli yerli üreticiler yoğun ilgi gösteriyor. İlçelerde tamamlanan Başkent Kart dağıtımı ABB Hizmet Binası’nda devam ederken bugüne kadar 32 bin 886 çiftçi başvuruda bulundu.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından online olarak alınan mazot desteği başvuruları ise tamamlandı. Mazot desteği için toplam 20 bin 681 üretici başvuru yaptı.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, üreticilerin tarımsal harcamalardan olumsuz etkilenmemesi ve üretime teşvik edilmesi amacıyla bundan sonra yapılacak kırsal destekleri “Başkent Kart” üzerinden çiftçilere ulaştırmayı hedefliyor. İlçelerde dağıtımı tamamlanan ancak ABB Hizmet Binası’nda devam eden Başkent Kart dağıtımına yerli üreticiler yoğun ilgi gösteriyor.

ÇİFTÇİLERE YÖNELİK ONLİNE MAZOT DESTEĞİ BAŞVURULARI SONA ERDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkentli yerli üreticilere yönelik başlattığı “Mazot desteği” için 12 Ocak 2022 tarihinde başlatılan online başvurular ise sona erdi.

Başkentli yerli üreticilerin girdi maliyetlerini düşürmek ve üretimden kopmamalarını sağlamak amacıyla  baskenttarim.ankara.bel.tr adresi üzerinden online olarak alınan mazot desteği için toplam 20 bin 681 çiftçi başvurdu.

Büyükşehir’e mazot desteği için 20 bin 681 başvuru